sursa foto:  Facebook

Medicul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus o umilește pe Clotilde Armand: ‘Sunt phroasta ghramada!’

Medicul Răzvan Constantinescu, cel care la începutul pandemiei de coronavirus s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus, intervine în scandalul de la Primăria Sectorului 1, dintre Clotilde Armand și Dan Tudorache.

Constantinescu o face praf pe Clotilde Armand, după ce aceasta a declarat că lor li s-a spus că nu funcționează camera de supraveghere din sala unde sunt depozitați sacii cu voturi, așa că vrea să afle cum au ajuns imaginile la Antena 3.

„SUNT PHROASTA GHRAMADA!
S-a clarificat: cine le-a declarat lor, usereplus, că nu funcsionează camerele a fost corect; însă s-a făcut o derogare pentru ca ei să fie prezentați la Camera Ascunsă. Smile! 🙂
(Clotrimazol Flamand: ”Nouă, usereplus, ni s-a declarat că camera de filmat instalat nu funcsionează! […] Vrem să știm cum au putut aceste imagini sa ajungă la Antena 3!”)”, a reacționat medicul ieșean.

Nouă ni s-a declarat că acea cameră de filmat din sală nu funcționează. Vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3. Nu putem fi acuzați că am scos saci cu buletine de vot și că refuzăm renumărarea. Numai un candidat care știe că acești saci au fost viciați poate să ceară renumărarea. Este ilogic”, a declarat, la Digi 24, Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Ni s-a declarat că acea cameră nu funcționează. Vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3

„Nouă ni s-a declarat că acea cameră de filmat din sală nu funcționează. Vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3. Nu putem fi acuzați că am scos saci cu buletine de vot și că refuzăm renumărarea. Numai un candidat care știe că acești saci au fost viciați poate să ceară renumărarea. Este ilogic”, a declarat, la Digi 24, Clotilde Armand.

Primarul PSD nu acceptă înfrângerea. Este total disperat. Este gata să facă orice și să pună foc democrației din România. E grav ce se întâmplă. Complicii săi sunt televiziunile aservite PSD.

În imaginile prezentate publicului apare și președintele BES, procurorul Sprâncu Nicolae. Acesta a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente complementare și suplimentare pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul votanților scris în procesul electoral.

Președintele BES ne-a invitat să mergem cu el pentru a ne convinge că procesul este transparent. Vorbim de ziua de luni spre marți, puțîn după ora 24.00″, a spus Clotilde Armande, la Digi 24.

Clotilde Armand a mai spus că „cel care caută și pune mâna pe acel sac este personal tehnic BES, un anume Dan, șoferul lui Daniel Tudorache, un angajat la primăria sectorului 1. Pe alte imagini se vede reprezentantul partidului Dan Voiculescu, care se urcă pe saci și intră cu niște saci în mână. BES-ul era în plină activitate. Niciun reprezentant USR – PLUS nu a pus mâna pe saci. Nu am avut acces la BES decât în cursul zilei de luni. Nouă ni s-a declarat că acea camera de filmat din sala nu funcționează. Vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3. Nu putem fi acuzați că am scos saci cu buletine de vot și că refuzăm renumărarea. Numai un candidat care știe că acești saci au fost viciați poate să ceară renumărarea. Este ilogic. Procesele verbale sunt cele care consemnează rezultatul votului după numărarea făcută în fața tuturor delegaților partidelor. Aceste procese verbale au fost întocmite corect, după ce toți delegații au fost de acord, nu au fost probleme, totul a fost conform legii. Au fost tentative de fraudă, dar procesele verbale au fost întocmite corect, după o numărare corectă”, scrie romaniatv.net.

„Lista a fost verificată pentru că era o mică discrepanță de o semnătură cred, în plus sau în minus, față de numărul de voturi, dacă adăugați toate voturile, plus voturile nule”, a mai explicat Clotilde Armand.

BEC a respins, joi, pentru a doua oară solicitarea PSD-ului de anulare a alegerilor, astfel e greu de crezut, că se mai poate schimba ceva. Așadar, Clotilde Armand ar urma să fie noul primar al Sectorului 1.

Vezi și

Doctorul Alexandru Rafila, mesaj tranșant: ‘Vaccinarea pentru COVID ar trebui să fie opțională’

Escrocherie de mare clasă, dar totul s-a terminat la DNA. Un fost angajat al SRI s-a dat drept ofițer SIE pentru a înșela mai multe persoane

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare