sursa foto:  europa.eu

Medicul Tudor Ciuhodaru: ‘Vaccinarea obligatorie sau amendă înseamnă un teren periculos. La congresul PNL s-a putut, ori e pandemie ori e golănie’

Medicul Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD, a lansat acuze dure cu privire la organizarea Congresului PNL, ]n plin val patru al pandemiei de coronavirus.

 

Oamenii politici și cei din conducere încearcă să-și ascundă incompetența, prin astfel de decizii. Este nevoie ca testarea să fie gratuită pentru cadrele medicale. De luni de zile se plimbă o hârtie la avizare prin diferite birouri, ca să avem funcțional spitalul mobil Lețcani. Sper să fie sesizat Avocatul Poporului pe această introducere a obligativității vaccinării.

Nu se poate reduce personalul medical la jumătate. Oamenii erau buni la începutul pandemiei, când purtau mască neconformă, dar acum nu mai sunt.

Vaccinarea obligatorie sau amendă înseamnă un teren periculos. La congresul PNL s-a putut, ori e pandemie ori e golănie. Să fie vaccinați obligatoriu și politicienii, după cum vor să fie personalul medical. Se caută să se arunce vina pe personalul medical. Nu avem șanse să ne apărăm în fața abuzurilor politicienilor. Două din trei teste se fac pe banii noștri, e nevoie de testare regulată extinsă, pe bani de la buget. Am votat împotriva certificatului verde digital, sper să nu fie votat în Parlament. Nu are etica medicală acest act”, a delcarat Tudor Ciuhodaru, conform realitatea.net.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare