sursa foto:  https://ziarobiectiv.ro

Mesaj cu tâlc al lui Gheorghe Piperea: ‘Arafat își pregătește trecerea în cealaltă barcă, aia în care sunt deja Rafila și Streinu-Cercel’

Avocatul Gheorghe Piperea prevestește că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, își pregătește trecerea în barca Partidului Social Democrat.

Piperea susține că Raed Arafat va ajunge pe corabia PSD-ului, acolo unde sunt Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila.

„Arafat a statuat – “am pierdut lupta cu covid”.
Nu că ar fi fost o luptă adevărată – de fapt a fost un fel de wrestling în care toată lumea se preface, inclusiv arbitrii și comentatorii (singurii care câștigă fiind organizatorii și … televiziunile). O luptă cam ca aia practicată de echipa națională de fotbal, care trebuie lăudată pentru efortul major de a sta acasă.
Ce e, însă, înălțător ca o strigare la luptă a lui Ștefan cel Mare (“Oșteni, biscuiți? Biscuim, Măria Ta!”) este faptul că, în expresia “am pierdut lupta”, domnul idol nu folosește verbul a pierde la persoana întâi singular, timpul perfect compus, ci la persoana întâi plural.
Adică, nu el (ei) a (au) pierdut lupta, ci noi toți.
Asta chiar că mă înfurie (temporar, că atunci când dl Arafat, zeul fals al nou-normalilor, va trece la PSD, mă voi fi amuzat copios).
Ferm și răspicat vă spun, propagandiștilor care faceți zilnic reclamă acestui joc de wrestling, ca să știți:
Nu noi am pierdut lupta, ci voi!
Noi am respectat toate regulile voastre idioate, noi am plătit bani grei cu titlu de taxe, impozite și contribuții ca să îi aruncați voi în găurile negre ale conturilor și buzunarelor sponsorilor voștri politici, noi am strâns din dinți văzând cum falimentați economia, cum distrugeți educația și viitorul copiilor noștri, cum aneantizați* justiția, drepturile și libertățile omului și cum condamnați la moarte și boală lungă sute de mii de volnavi non-covid, și am făcut toate astea sperând că va trece curând această șaradă.
În această viață sau în alta, răzbunarea karmică o să vă ajungă din urmă.
PS Mesaj pentru nou-normali și pentru votanții de “driapta” – cu declarația asta, dl. Arafat își pregătește trecerea în cealaltă barcă, aia în care sunt deja Rafila și Streinu-Cercel. Pregătiți-va arsenalul de înjurături, de sloganuri violente fascistoid/comunistoide și de blesteme medievale. Noile ținte țin deja pieptul dezgolit.
*pentru comunicatorii strategici fără diplome de licență și exmatriculați și pentru cursanții de master la Moscova (Institutul Pușkin) : aneantizat = transformat în neant, în nimic, distrus”, este mesajul lui Piperea.

Vezi și

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

Scenariu-bombă lansat în spațiul public: Dominic Fritz se pregătește să fie următorul Klaus Iohannis?

Proiectul a fost adoptat! Vești importante pentru toți șoferii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare