sursa foto:  gov.ro

Mesaj de ultimă transmis de premierul Marcel Ciolacu: În viitorii 5 – 7 ani, trebuie să finalizăm încă 1.000 de kilometri de drumuri

În viitorii 5 – 7 ani, trebuie să finalizăm încă 1.000 de kilometri de drumuri, a transmis luni premierul Marcel Ciolacu.

 

Până la sfârşitul anului viitor, există o perspectivă clară să fie construiţi încă 250 de kilometri de autostradă şi drum expres, iar în următorii cinci – şapte ani alţi 1.000 de kilometri, a transmis luni premierul Marcel Ciolacu.

„Creşterea economică a României pe primul trimestru, mică cât a fost: 0,1%, a fost pe investiţii. Şi avem investiţii în transporturi, unde trebuie să recunoaştem că s-au deblocat marile şantiere în ultima perioadă, în ultimii doi ani de zile, şi s-a intrat într-un ritm, avem în sfârşit prima mie de kilometri şi până la sfârşitul anului viitor există o perspectivă clară de încă 250 de kilometri, asta vorbim numai de rutier. În viitorii 5 – 7 ani, categoric, trebuie să finalizăm încă 1.000 de kilometri”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferinţa de lansare a proiectului „RO 3.0. Viziunea Viitorului”.

El a făcut referire şi la Metrorex. „În sfârşit, schimbăm garniturile de la Metrorex. Asta înseamnă PNRR şi asta înseamnă un plan bine stabilit”, a spus premierul, conform AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare