Mihai Mărgineanu: ‘Te iubesc, Simona Halep! Noi, ăștia care am rămas puțini și frumoși, te susținem în orice ai face, ai zice sau ai putea

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a României din toate timpurile, a fost testată pozitiv la US Open, iar în prezent este suspendată provizoriu pentru dopaj.

Artistul Mihai Mărgineanu i-a transmis Simonei Halep că este alături de ea, atât el, cât și cei puțin care o susțin în aceste clipe.

„Te iubesc , Simona Halep !

Si iti multumesc ca faci sa se auda de noi peste tot in lume. Desi in Romania sunt oameni putini – restu’ e populatie, noi astia care am ramas putini si frumosi (nu neaparat fizic !) te sustinem in orice ai face, ai zice sau ai putea.

Harlequin by the Sea este locul pastorit de alt „machidon” de isprava (Stelu Enache) unde merg vineri seara ca sa ma intreb de ce am eu atractia asta ciudata catre Neagu Djuvara, Toma Caragiu sau Gica Hagi.

Eu stiam ca-s rutean dupa bunic, rrom dupa tata, austric dupa mama si grec dupa bunica . Sa fiu machidon? Dupa ce? Poate am fost infiat ? Cine stie !? Sa fii fost Zaritza vreo iubita de-a mea dintr-o viata uitata si chiar sa ma fii iubit femeile ?
Ia uite cate intrebari se nasc de la o simpla dragoste pentru o Campiona ?”, este mesajul lui Mărgineanu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare