sursa foto:  psnews.ro

Mihai Tudose, ieșire dură la adresa Guvernului Cîțu: ‘Până nu iese lumea cu ghioarla la ei, nu pleacă. Avem 500.000 de șomeri, dar în capul lor totul e wow’

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a anunțat că mai mulți părinți au intentat un proces colectiv, pentru majorările promise la alocațiile copiilor. Politicianul a mai precizat că părinții intenționează să îi facă plângere penală premierului Florin Cîțu.

 

Pe guvernarea PSD alocațiile s-au dublat. E un scenariu foarte bine pus la punct – au scăzut foarte drastic atunci și foarte brusc procentul de îmbolnăvire, ca să putem avea alegeri, înainte ca ei să fie obligați să prezinte bugetul. Acum, în fiecare zi, mai mor 4 de astăzi și se mai declară 80 de anul trecut, de parcă i-au găsit prin casă ca pe șosete. (…)

Anul trecut au dat cu economia de pământ cu așa o grație, că mai jos nu se putea, încât acum și dacă miști un deget zici că face balet și Superman. În fapt, puterea de cumpărare scade, prețurile au luat-o razna complet, inflația e de nestăpânit, avem 500.000 de șomeri, dar în capul lor totul e wow.

Dacă cineva ne spune că pe baza la cele 30+ de miliarde de euro împrumutate de anul trecut și date pe izolete, pe măști, au cumpărat vaccinuri ca nebunii și le-au dus, vorba lui Cîțu, în lanul cu lavandă, dar nu se găsesc bani pentru copii, iertați-mă, ăștia sunt. Până nu iese lumea cu ghioarla la ei, nu pleacă„, a spus Mihai Tudose, conform Antena3.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare