sursa foto:  stiripesurse.ro

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunț de ultimă oră: Legea Tineretului va fi votată, după patru ani în care a stat în analize și comisii

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a transmis pe pagina sa de facebook că după patru ani în care a stat în analize şi comisii, Legea Tineretului va fi votată. Aceasta a precizat că are promisiunea colegilor din Parlament că până la finalul acestei sesiuni parlamentare legea va fi votată.

 

 

 

„Am promis discuții aplicate cu tinerii și mă țin de cuvânt! A avut loc ședința de lucru pentru deblocarea Legii Tineretului.

Colegii mei din minister analizează, punct cu punct, fiecare propunere a fundațiilor și organizațiilor de tineret. La întâlnire au participat reprezentanți din Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Uniunea Studenților din România, Uniunea Națională a Studenților din România, Consiliul Tinerilor din România, Fundația Națională pentru Tineret, Consiliul Național al Elevilor, Federația Asociațiilor Studențești în Medicină din România YMCA România, Asociația DEIS și UN Youth România.

Specialiștii din minister transmit către Comisia pentru Tineret și Sport din Camera Deputaților punctul de vedere pentru fiecare dintre cele peste 60 de amendamente propuse, dintr-un set de peste 150 transmise inițial. Colegii mei din Parlamentul României vor analiza și vota fiecare amendament pentru a debloca această lege.

Am promisiunea lor că până la finalul acestei sesiuni parlamentare, Legea Tineretului va fi votată, după patru ani în care a stat în analize și comisii”, a transmis Gabriela Firea pe faccebook

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare