sursa foto:  gov.ro

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu: ‘La acest moment prețurile la RCA sunt nerezonabil de mari’

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a declarat că în acest moment românii plătesc un preț la polițele RCA nerezonabil de mare. 

 

Declarațiile ministrului Finanțelor vin în contextul retragerii autorizației de funcționare a societății Euroins România.

La acest moment prețurile la RCA sunt nerezonabil de mari. Urmează să mai avem discuții, lucrurile se îndreaptă către o zonă de normalitate sau măcar de construcție a unui nou mod de realizare a unui preț onest, corect.

Prețurile acestea dacă le vedem mari au cauze. E posibil să fie prea puțini jucători. Această modalitate așa zis independentă de a stabili niște tarife de referință să fie catalizatori ai unor prețuiri care nu au legătură cu realitatea din piața. La aceste soluții va fi și o analiză.

Nu este o asigurare voluntară”

Cu cât au crescut profiturile raportat la cât a crescut daunalitatea? Cum de au crescut prețurile atât și care este punctul normal de exercițiu al acestei piețe? Unde ar trebui să se situeze prețurile pentru că vorbim de piață reglementată. Nu este o asigurare voluntară”, a spus Adrian Câciu, la B1TV.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare