Mișcare fără precedent a unui primar din România! ‘Anul 2021 va fi ultimul’

Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, face o mișcare fără predecent! Edilul a anunțat că anul 2021 va fi ultimul în care bucureștenii din sectorul pe care îl conduce vor sta la cozi să-și plătească taxele.

Daniel Băluță anunţă digitalizarea completă şi desfiinţarea ghişeelor pentru plata taxelor şi impozitelor. Pentru cei care nu se descurcă să plătească on-line sau la staţiile de plată, vor exista puncte de informare.

Desfiinţăm ghişeele la nivelul Sectorului 4. Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele şi impozitele. Ne digitalizăm 100%”, a spus, miercuri, Daniel Băluță.

„Acesta este viitorul”

Edilul Sectorului 4 a precizat că se vor păstra puncte de informare şi asistenţă a cetăţenilor, în diferite locaţii din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie pentru utilizarea platformelor electronice, fie pentru folosirea staţiilor de plată self-pay.

Trebuie să înţelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea. Pe parcursul timpului vă voi mai informa cu privire la acest aspect şi nu trebuie să vă speriaţi sau să vă panicaţi. Vom face acest pas către digitalizare împreună”, a subliniat Băluță.

Vezi și După 2 săptămâni, Lucian Bode s-a răzgândit! Prima promisiune pe care nu și-o respectă ministrul de Interne

Legea pensiilor: Ce schimbări importante îi așteaptă pe români de la 1 septembrie

Guvernul pregătește o nouă ordonanță! Veste pentru toți șoferii din România

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare