sursa foto:  evz.ro

Monica Pop refuză să se vaccineze anti-COVID! Care sunt motivele acesteia

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti s-a arătat sceptică în privinţa vaccinului anti-COVID.

Sunt perfect de acord cu ceea ce spune domnul președinte, că vaccinarea este o problemă de securitate națională. Dar e vorba de vaccinuri care sunt testate în timp util și care știm sigur că nu vor da efecte nocive mai târziu„, a spus medicul la Antena 3.

Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost oblogatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin. Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin.

Marea majoritatea a persoanlului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte. Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte adverse și contraindicații. Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea„, a mai zis managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti.

Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am eu, nu cred că este cazul‘”, a spus dr. Monica Pop.

Citește și:

Toți cei care folosesc acte false pentru a obține acest tip de indemnizație riscă să ajungă după gratii

Mare atenție la cumpărăturile online de sărbători! Tot ce trebuie să știți pentru a evita escroci

EXCLUSIV DNA: Dan Barna nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare