sursa foto:  playtech.ro

Motiv de îngrijorare pentru Orange! Ce a făcut Vodafone în ultimul trimestru din 2017

Liderul de pe piața de telefonie mobilă, Orange, are de ce să se îngrijoreze. În ultimul trimestru din 2017, Vodafone s-a mișcat mult mai bine decât în anii anteriori.

Chiar dacă veniturile totale ale Vodafone Group Plc au scăzut cu 3,6%, la 11,8 miliarde euro, în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2017, numărul total de clienţi a crescut cu 5,2%, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, ajungând la 9.944.595.

Informațiile au fost făcute publice de către oficialii companiei, joi. Din numărul total de clienţi, 9.221.666 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

„Ultimele trei luni ale anului 2017 au adus o creştere puternică a bazei de clienţi, pe fondul creşterii ratei de penetrare a smartphone-urilor, în special pe segmentul clienţilor de servicii 4G, care s-a extins cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, a spus Murielle Lorilloux, directorul general al Vodafone România.

De asemenea, veniturile din servicii ale Vodafone România au crescut, în termeni organici, cu 2,2% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2017, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, până la 182,3 milioane de euro, scrie News.ro.

Vezi și Ce SALARIU are „personajul VENINOS”, despre care Dragnea a zis că „face mult RĂU”

Vești bune pentru mii de români: Ei vor fi scutiți de impozitul pe venit din 2019

Vești proaste pentru mii de polițiști! Dumitru Coarnă anunță ce lovitură vor primi în februarie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare