sursa foto:  cotidianul

Nicolae Alexe reacționează după ce a fost dat afară din Poliție! Decizia luată de cel care a coordonat acțiunea de salvare a Alexandrei Măceșanu

Nicolae Alexe, fostul adjunct al IPJ Olt,a fost dat afară din Poliție de Marcel Vela, ministru interimar de Interne, după coordonarea acțiunii eșuate de salvare a Alexandrei Măceșanu.

Fost ofițer DIICOT, Nicolae Alexe a ajuns în atenția presei după ce omul de afaceri Remus Rădoi, care are o firmă de pază în Caracal, a declarat că a fost contactat de Alexe, care i-a cerut să identifice mașina lui Gheorghe Dincă, pentru a afla cine e proprietarul acesteia. Deși s-a oferit să sune la 112 să ceară ajutor din casa lui Gheorghe Dincă pentru ca oamenii legii să poată intra în casă, Alexe a fost demis din Poliție, întrucând ancheta MAI a arătat că nu și-a îndeplinit obligațiile.

Acum, acesta a contestat excluderea sa din Poliție și va da ministerul în judecată pentru a fi repus în funcție.

Vezi și:EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare