sursa foto:  INQUAM_Photos_Daniel_Stoenciu

Nicolae Ciucă ar putea avea soarta lui Florin Cîțu? Alina Gorghiu: Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu vom schimba președintele PNL

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a transmis marți în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că că dacă la rotativa premierilor de anul viitor, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, va dori să ocupe funcţia de preşedinte al Senatului, aceasta îl va susţine cu tot dragul. De asemenea, întrebată dacă Nicolae Ciucă ar putea avea soarta lui Florin Cîţu, Gorghiu a spus că cu certitudine nu se va schimba preşedintele PNL.

 

 

 

 

Întrebată dacă va lăsa locul lui Nicolae Ciucă la Senat, la schimbarea premierilor, anul viitor, Alina Gorghiu a spus: ”Nu am nicio ezitare dacă aceasta va fi decizia PNL, însă la noi momentan nu s-a discutat dar nimeni nu se cramponează de nimic”.

Preşedintele interimar al Senatului a arătat: ”Dacă preşedintele PNL, după rotativa premierilor, va dori să ocupe funcţia de preşedinte al Senatului, îl voi susţine cu tot dragul”.

”Activitatea parlamentară este plăcerea mea, decizia este a domniei sale, nu s-a luat o decizie în PNL”, a spus ea.

Întrebată dacă Nicolae Ciucă ar putea avea soarta lui Florin Cîţu, Gorghiu a spus: ”De câte ori credeţi că poate greşi PNL făcând mişcări din aceastea bruşte? Când face mişcări bruşte poţi să consideri asta o greşeală. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu vom schimba preşedintele PNL, mai aud povestea asta ascuns, pe la colţuri. (..) Sunt sigură că nu vom avea congres, lumea se aşteaptă sau poate colegii din opoziţie mai speră la trepidaţii la rotativă”.

Ea a menţionat că această schimbare a premierilor ”poate fi un moment sensibil şi are potential dacă nu eşti un partid care întotdeauna a respectat protocolul”

”Noi suntem foarte pregătiţi pentru această rotativă, nu va fi un moment generator de tensiune politică, ştim să facem politică suficient de bine pentru a nu transforma acest moment într-o slăbiciune”, a mai arătat Gorghiu, informează news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare