sursa foto:  gov.ro

Ultimă oră! Premierul Nicolae Ciucă: Consecvenți cu angajamentele făcute de a ajuta cetățenii români oriunde s-ar afla, am dispus ca o aeronavă Tarom să decoleze spre Africa de Sud

Premierul României, Nicolae Ciucă, anunță că Guvernul pe care îl conduce a dispus ca o aeronavă TAROM să decoleze spre Africa de Sud.

Scopul? Preluarea românilor și a altor cetățeni europeni care se află în Africa de Sud.

„Consecvenți cu angajamentele făcute de a ajuta cetățenii români oriunde s-ar afla, am dispus ca o aeronavă Tarom să decoleze spre Africa de Sud. În această dimineață, avionul românesc a aterizat la Mombasa, Kenya.

Sperăm ca în această seară să fie la Pretoria, pentru preluarea românilor și altor cetățeni europeni care se află în Africa de Sud. Sunt în permanent contact cu cei responsabili de aceasta operațiune. Vă voi ține la curent cu toate evoluțiile.

#Romania”, transmite premierul Nicolae Ciucă.

Anunțul făcut de TAROM

În urma analizelor efectuate cu toți factorii implicați în organizarea misiunii de repatriere a românilor și cetățenilor europeni din Africa de Sud, dar și în urma recalculării orarului de zbor, aeronava TAROM va ajunge cu o zi mai devreme față de ora comunicată inițial către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Astfel, aeronava Boeing 737-700 YR-BGG va ateriza la Otopeni în data de 30 Noiembrie în jurul orei 15:00.
Directorul General al TAROM își asumă informarea eronată”, informează, într-un comunicat de presă, transportatorul aerian național.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare