Nuntă în PSD- Funcții importante pentru fosta și actuala soție

Recasătorie în PSD! Cel care a ajuns important în Partidul Social Democrat, după ce s-a căsătorit fata fostului securist de Baia Mare, Viorel Pop, și anume Gabriel Setea s-a recăsătorit! 

Nunta a vut loc în Maramureș, cu 800 de invitați și cu toți șefii PSD-ului în frunte cu fostul premier Viorica Dăncilă.

Nașii primei nunți au fost Victor Ponta și soția acestuia, Daciana.Când Ponta a fost executat, Zetea s-a gudurat imediat pe lângă Dragnea. Prima soție a lui Zetea, pe când era președinta Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse a fost demascată de presă cu o teză de doctorat susțintă în cadrul școlii doctorale „Filosofie și Comunicare”, a Universității de Nord din Baia Mare, „care prezintă multe semne de incorectitudine științifică, greșeli de gramatică, exprimări incoerente și suspiciuni de plagiat.” după cum a dezvăluit jurnalista Sidonia Bogdan pe vice.com.
Acum Ioana Liana Cazacu, fostă Pop, fostă Zetea este mare directoare în ASF, fiind căsătorită cu fiul avocatului Ion Cazacu.

Vicepreședinte al PSD, Gabriel Zetea s-a căsătorit cu amanta sa Oana Nicula care a ajuns printr-un concurs cu dedicație, funcționar economic la ROMATSA Baia Mare. Fratele acesteia, Daniel Nicula a avansat brusc, după ani la rând de lâncezeală ca simplu consilier, la funcția de director, după cum dezvăluie presa locală,potrivit curentul.info

Vezi și:

O bancă importantă din Romania vrea să atragă mai mulți clienți! A lansat un nou credit ipotecar

Ministrul Muncii anunță dezastrul: ‘Suntem îndreptăţiţi să spunem că sunt tăieri’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare