sursa foto:  paginadebanci.ro

O bancă importantă din România vrea să atragă mai mulți clienți! A lansat un nou credit ipotecar

O bancă importantă cu sucursala și în țara noastră vrea să atragă mai mulți clienți! Astfel, gigantul bancar s-a decis să aducă un nou credit ipotecar.

OTP Bank, sucursala locală a grupului ungar cu acelaşi nume, a lansat creditul ipotecar cu dobândă fixă în primii cinci ani, în contextul tendinţei pieţei bancare privind oferta de creditare adresată persoanelor fizice pentru investiţii imobiliare şi achiziţii şi a strategiei de creştere a numarului de clienţi şi de diversificare a ofertei de credite acordate de OTP.

Printre caracteristicile produsului se numără posibilitatea de a opta pentru dobândă fixă de 6,75% în primii cinci ani şi o dobândă variabilă formata din IRCC plus o marjă fixă de 4,09% pentru restul perioadei de creditare, dar şi oferirea unei reduceri a ratei de dobândă până la 6,15% pentru virarea venitului în contul curent deschis la OTP Bank şi o dobândă variabilă formata din IRCC plus o marjă fixă de 3,49% pentru restul perioadei de creditare, potrivit datelor transmise de reprezentanţii OTP.

„Lansarea creditului ipotecar de achiziţie cu dobândă fixă în primii cinci ani se aliniază strategiei OTP Bank România de a oferi clienţilor noştri o gamă diversificată de produse din care îl pot alege pe cel mai potrivit profilului lor de risc şi nevoilor proprii”, spune Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România, scrie zf.ro.

Ministrul Muncii anunță dezastrul: ‘Suntem îndreptăţiţi să spunem că sunt tăieri’

Viitorul Ministru al Muncii dă cărțile pe față! Ce se va întâmpla cu banii tuturor românilor

Lovitură puternică pentru acești angajați – Riscați să rămâneți fără salarii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare