sursa foto:  B365.RO

O nouă lovitură pentru România TV! Ce este obligat să facă postul de televiziune

În ultima vreme, plecările în lanț ale jurnaliștilor, cauzate de problemele financiare pe care le traversează România TV, au zguduit postul deținut de Sebastian Ghiță.

Acum, România TV primește o lovitură de proporții. Canalul de televiziune, împreună cu Victor Ciutacu, trebuie să-i achite daune morale în valoare de 5.000 de lei lui Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu.

Decizia, luată de Judecătoria Sectorului 1 în prima parte a acestui an, a fost menținută de Tribunalul București, unde fusese atacată cu apel de Ciutacu și de România TV. De menționat însă că Lucian Isar ceruse daune morale de 100.000 de lei, însă instanța i-a oferit doar 5.000 de lei plus cheltuieli de judecată. Totodată, după comunicarea oficială a acestei deciziii, România TV este obligată să difuzeze timp de cinci zile, în intervalul 22.00 – 23.00, textul hotărârii, informează paginademedia.ro.

Solutia pe scurt: Admite în parte cererea. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâta Ridzone Computers S.R.L. la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâţii să asigure redarea dispozitivului prezentei hotărâri pe postul România TV, în intervalul orar 22:00 – 23:00, în termen de 5 zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 120 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Vezi și Detaliu interesant! Unde a vrut să se angajeze Coldea, după plecarea din SRI

Mișcare interesantă! Ce bancă din România, înființată în anii ’90, se VINDE

Anunț de ultim moment al lui Liviu Dragnea! Ce se va întâmpla cu măsurile fiscale în Guvernul Tudose

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare