sursa foto:  romaniatv.net

Oare îl vor trece? „Acesta este un test pentru Gabriela Firea/PSD/ALDE”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va fi supus unui „test”. Anuțul a fost făcut de consilierul Primăriei Muncipiului București, Ciprian Ciucu, pe o rețea de socializare.

„La inițiativa PNL, Consiliul General va dezbate, în ședință extraordinară în 22 ianuarie, situația companiilor municipale înființate de Firea anul trecut.

PNL și USR convoacă o ședință a extraordinară a Consiliului General în 22 ianuarie 2018. Am pus 24 de puncte pe ordinea de zi prin care solicităm informări cu privire la cele 22 de companii + 2 regii din subordinea PMB, astfel:
► execuția bugetară pe anul 2017;
► lista achizițiilor publice realizate și tipul de proceduri de achiziții utilizate;
► numărul de angajați la 31 decembrie 2017;
► cuantumul chiriei lunare pentru sediul utilizat, planul de afaceri pentru anul 2018 și
► previziuni ale bugetului companiei pentru anul 2018.

Ideea este așa: noi, opoziția, putem convoca ședințele CGMB dar nu avem cvorumul necesar pentru a le asigura desfășurarea.

Acesta este un test pentru Gabriela Firea/PSD/ALDE: dacă nu vor veni la ședință și nu vor asigura cvorumul, atunci toată vorbăria despre transparența cheltuirii banilor bucureștenilor face cât o ceapă degerată.

Este șansa domniei sale de a-i lăsa pe bucureșteni să-i cunoască pe cei 24 de directori cărora le-a pus în brațe doar în 2017 circa 200 de milioane de euro, peste 20% din bugetul PMB!

PNL Bucuresti, Catalin Deaconescu, Cristian Marian Olteanu, Stelian Bujduveanu, Hazem Kansou, Margarit Sorin, Marius Rogin”, scrie Ciucu, pe Facebook.

Vezi și Urmează o NOUĂ zi liberă în ianuarie! Ce MINIVACANȚĂ poate oferi Guvernul

CNAS vine cu schimbări importante! Cine va prescrie medicamentele compensate

Încă un divorț între vedete TV! Care a fost motivul de data aceasta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare