sursa foto:  gazetadecluj.ro

Olguța Vasilescu scoate artileria grea: Cât credeați că mai decontăm noi lucrurile făcute chiar de voi?

Lia Olguța Vasilescu a explodat la adresa liberalilor, după ce în Parlament s-a votat abrogarea legii recursului compensatoriu.

Vasilescu susține că liberalii s-au rugat de sociali-democrați să nu supună atât de repede la vot în Parlament abrogarea recursului compensatoriu, pentru că știu că vor veni sancțiuni de la CEDO.

„Cand s-a dat acest recurs compensatoriu, scris de Pruna, ministru in guvernul Ciolos, dar pus in aplicare pe vremea PSD, s-au activat toti PNL-istii si USR-istii, care il votasera si ei in Senat, dar la tv nu mai recunosteau… Ca e pentru Dragnea (pe care nu l-a ajutat recursul, ca dovada ca e la inchisoare), ca scapa coruptii, ca s-a suparat Europa pe noi etc. De fapt, legea s-a dat ca sa scapam de sanctiunile CEDO. Care vin peste Romania, acum ca s-a abrogat legea! Si vor veni repede… Adresa e deja redactata si sanctiunile nu sunt deloc usoare! Stie si Predoiu care incearca sa dreaga busuiocul acum, stiu si PNL-istii care ne rugau sa nu bagam atat de repede abrogarea recursului compensatoriu pe ordinea de zi a Parlamentului, ca nu au solutii! Pai, cat credeti ca mai decontam noi toate lucrurile facute chiar de voi? Sunteti la guvernare, veniti cu solutii! Ca nu mai merge cu lozinci, la CEDO!”, scrie, pe Facebook, Vasilescu.

Vezi și

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare