sursa foto:  mediafax.ro

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

Dezvăluire Bugetul.ro.Actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, face ce a promis: CURĂȚENIE în instituție.

Fost adjunct al lui Petre Tobă pe vremea când acesta era șeful Poliției Române, generalul de brigadă în rezervă Florentin Robescu a fost „executat” din funcția de subsecretar de stat al Ministerului de Interne.

Robescu s-a pensionat în anul 2016, iar în luna august a acestui an a fost adus pe post de subsecretar de stat de către Mihai Fifor în perioada în care a fost interimar la șefia MAI-ului.

Potrivit propriului CV, în anul 1986, el a terminat, ca șef de promoție, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și a făcut parte din trupele Miliției, care, după ’89, a redevenit Poliția Română.

În anul 1995, el a absolvit  Academia Internațională de Aplicare a Legii ( ILEA), sub egida FBI, Budapesta.

Vezi și EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

De-a lungul timpului, el a ocupat mai multe funcții importante în Ministerul de Interne, ajungând chiar adjunct al inspectorului general al Poliției Române pe vremea lui Petre Tobă.

Conform declarației de avere, ce a fost verificată de Bugetul.ro, în anul 2018, el a încasat o pensie lunară de 13.000 de lei.

De asemenea, timp de patru luni, din luna august a.c. și până la demiterea sa, Robescu a primit și pensie, dar și salariul de subsecretar de stat.

Decizia privind înlocuirea lui generalului în rezervă Florentin Robescu a fost publicată în Monitorul Oficial, la 29 noiembrie, fiind semnată de premierul Ludovic Orban.

Vezi și EXCLUSIV Răsturnare de situație! Nu Liviu Dragnea a scris pe Facebook mesajul de 1 Decembrie

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare