sursa foto:  antena3.ro

Orban: ‘Sigur că trebuie să fim extrem de atenţi la cheltuieli. Cer ordonatorilor principali de credite să aibă extrem de mare grijă în efectuarea cheltuielilor’

Premierul Ludovic Orban le-a cerut luni ordonatorilor principali de credite să aibă ”extrem de mare grijă” în efectuarea cheltuielilor, pentru a se putea menţine un echilibru bugetar care să permită României în anii următori să revină cât mai repede posibil la un deficit bugetar de sub 3% din PIB.

 

„Sigur că trebuie să fim extrem de atenţi la cheltuieli. Cer ordonatorilor principali de credite să aibă extrem de mare grijă în efectuarea cheltuielilor, astfel încât să putem să menţinem un echilibru bugetar care să ne permită în anii următori să revenim cât mai repede posibil la un deficit bugetar de sub 3% din PIB, care într-adevăr să asigure un echilibru în ceea ce priveşte bugetul de stat şi bugetul general consolidat, dar şi bugetul asigurărilor sociale de stat”, a spus Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de luni proiectele de ordonanţă de urgenţă privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat.

Citește și:

EXCLUSIV George Maior și Florian Coldea – de la vârful SRI la catedra SNSPA!

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

Klaus Iohannis a promulgat legea! Anumiți români vor fi scutiți de plata impozitului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare