sursa foto:  stirileprotv.ro

Poliția Capitalei arde PNL-ul la buzunar, după înscăunarea lui Florin Cîțu! Liberalii au fost amendați cu 10.000 de lei

Congresul Partidului Național Liberal, care a avut loc week-end-ul trecut și în urma căruia Florin Cîțu a fost votat președinte al PNL, îi costă pe liberali.

Șeful Poliției Capitalei, comisarul-șef Bogdan Berechet, a anunțat, marți, că PNL-ul a fost amendat cu 10.000 de lei, după evenimentul organizat la Romexpo și la care au participat 5.000 de delegați.

Sancțiunea aplicată de Poliția Capitalei a venit ca urmare a încălcării legislației în vigoare de către liberali, legislație privitoare la combatearea răspândirii Covid-19.

DGPMB a transmis că nu au fost respectate măsuri esențiale pentru prevenirea infectării cu coronavirus. De asemenea, Poliția Capitalei a acuzat că, în momentul votului, a fost o aglomerație foarte mare și nu s-a respectat distanțarea.

Amenda vine după ce PSD a sesizat autoritățile

Culmea tupeului! Să susţină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanţii, în frunte cu preşedintele Iohannis! – încalcă orice restricţii, organizând un Congres cu 5.000 de oameni – un adevărat focar naţional de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei”, a spus, pe Facebook, vineri, Marcel Ciolacu.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare