sursa foto:  mediafax.ro

Poliția Română avertizează toți șoferii care folosesc această aplicație: ” Ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. :) ”

Poliția Română avertizează toți șoferii care folosesc această aplicație. Aceștia cunosc foarte bine metodele prin care conducătorii păcălesc radarele. Într-o postare pe Facebook, cei de la Poliție mărturisesc că folosesc aplicația Waze și plasează polițiști în aplicație chiar și acolo unde nu sunt radare.

„Bineînțeles, îți poți achiziționa un detector de radar, însă nu este util întotdeauna și costă destul de mult.

De asemenea, te poți baza pe ,,sprijinul” celorlalți șoferi, care îți dau flash-uri atunci când urmează să întâlnești un aparat radar… dar poate nu ești atent și nu le observi sau poate ceilalți șoferi doar ,,glumesc”..

Sau poți folosi aplicațiile de trafic, care îți arată locurile în care se află polițiștii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente și îți mai consumă și traficul de net. În plus, pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. 🙂

Așa că, cea mai sigură, eficientă și gratis metodă este să respecți limita legală de viteză”, scrie Poliția Română.

Vezi și Exclusiv! Cât de bogați sunt cei patru candidați la șefia DNA: Cine conduce topul

Președintele Iohannis a semnat! Se majorează vârsta de pensionare pentru acești bugetari

EXCLUSIV! Decizie importantă a autorităților în cazul criminalei de la metrou! Magdalena Șerban a părăsit Spitalul-Penitenciar Jilava

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare