Ponta spune tot! Ce pact exista între Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță

Dat afară din PSD, după ce timp de mai mulți ani a fost principalul vector de imagine al partidului, Victor Ponta încearcă să-și clădească un alt drum în politică. Acesta și-a lansat zilele acestea noua sa formațiune politică Pro Romania, pe care o va conduce alături de Daniel Constantin, dat afară din ALDE și fostul ministrul al Educației Sorin Câmpeanu.

În acest context, fostul președinte al PSD s-a pus pe dezvăluiri. Într-un interviu stiripesurse.ro, acesta a spus că între Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea a fost un pact la alegerile parlamentare din 2016 și că de altfel cei doi erau buni prieteni.

„Hai să ne înțelegem. Aia a fost o înțelegere între Dragnea și Sebi Ghiță. Și anume: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebi Ghiță că mă lasă să-l ajut să intre și el în Parlament și Sebi Ghiță i-a spus lui Dragnea că îl ajută cu RTV. Eu am fost de față la această discuție. Ei fiind foarte buni prieteni, nu trebuia să-i pun eu în contact. Că după aia, după ce Sebi Ghiță, săracul, a fugit și Dragnea l-a păcălit, e o altă discuție. Dar a fost o înțelegere între un șef de partid și un proprietar de televiziune, din care trebuiau să câștige amândoi. Ca la toate înțelegerile cu Liviu Dragnea, a câștigat doar el”, a dezvăluit Victor Ponta, într-un interviu acordat ştiripesurse.ro.

Citește și…

Probleme mari pentru Rareș Bogdan! Cine îi cere 40.000 de euro și de ce

Dacia pregătește o surpriză pentru 2018! Cum va arăta noul model care va costa doar 3 500 de euro

Șocant! Taxă la BISERICĂ pentru cei care vor să obțină permisul: Cum este posibil și în ce oraș din România se aplică

INTERVIU Sorin Susanu, șef regional ANPC. Ce ASCUNDE, de fapt, scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare