sursa foto:  radiocluj.ro

Poșta Română, în vizorul DNA- Sunt vizate fapte de corupție

Procurorii DNA au descins la Poșta Română. Au fost percheziții în urma unor suspiciuni de ilegalitate la mai multe contracte de achiziții publice, în cinci locații din București, Bacău și Iași.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţii publice, comise în perioada 2022-2023, anunţă, joi, DNA.

”În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi şi din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău”, au mai transmis procurorii.

Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au ajuns astăzi la trei dintre sediile Companiei. Paralel cu verificările DNA, Poșta Română a demarat propria cercetare internă.

„Mai multe detalii pe această temă putem oferi odată cu finalizarea verificărilor.

Asigurăm că operatorul național de servicii poștale tratează cu maximă responsabilitate toate obligațiile impuse prin lege și își gestionează cu seriozitate și cu atenție resursele și proiectele pe care le desfășoară.

De asemenea, Compania cooperează în mod obișnuit cu orice autoritate publică de control, fiind deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa”, au transmis, joi, reprezentanţii Poşta Română.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare