sursa foto:  ziarulromanesc.net

Pregătiri intense: Ce vor să achiziționeze parlamentarii pentru Adunarea Parlamentară NATO

Camera deputaților se pregătește intens penteu găzduirea Adunării Parlamentarii NATO. Dacă în luna mai s-au achiziționat de la mașini de protocol și limuzine de lux, acum, deputații au lansat o nouă licitație în valoare de 105,042.02 lei.

Potrivit Libertatea, aceștia vor să achiziționeze 50 de scaune ergonomice, iar finanțarea se face din bugetul instituției. Data limită pentru depunerea ofertelor a fost 27 septembrie.

De asemenea, parlamentarii vor să renoveze băile din Palatul Parlamentului, pentru care sunt dispuși să plătească nu mai puțin de 1,792,985 lei .

Parlamentul a cumpărat în această vară de la frigidere, la cuptoare cu microunde și cafetiere, toate pentru oaspeții care vor veni în octombrie la București. Este vorba desăre un eveniment de amploare, la care vor participa peste 800 de oficiali din toată lumea. Pentru asta s-a suplimentat bugetul Parlamentului cu peste 15 milioane de lei.

Vezi și Surpriză uriașă! Cine este ROMÂNUL care a devenit cel mai puternic impresar sportiv din lume. Sumele uriașe pe care le-a încasat

Secretele Angelei Merkel. Cine este „primul domn” al Germaniei și cu se ocupă acesta

Se anunță BOMBA ANULUI în media! Cine vrea să CUMPERE PRO TV

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare