sursa foto:  gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu: Investiţiile sunt cheia dezvoltării fiecărui judeţ dacă există un parteneriat real între autorităţi

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis vineri că investiţiile sunt cheia dezvoltării fiecărui judeţ dacă există viziune, implicare permanentă şi un parteneriat real între autorităţile locale şi centrale.

 

 

 

 

„Îl felicit pe preşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor, pentru eforturile constante! Astfel, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a devenit printre cele mai moderne unităţi medicale din vestul României! Programul de reparaţii capitale a fost finalizat, iar rezultatul este transformarea în totalitate a acestei unităţi spitaliceşti într-una cu standarde care rivalizează cu marile clinici universitare din ţară şi din Europa”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, spitalul va fi dezvoltat în continuare prin PNRR şi alte fonduri europene, care vor fi folosite pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de primiri urgenţe şi achiziţionarea de aparatură modernă.

Şeful Executivului efectuează o vizită de lucru în judeţul Hunedoara, prilej cu care s-a deplasat şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, despre care spune că a devenit una dintre cele „mai moderne” unităţi medicale din vestul ţării, informează AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare