sursa foto:  mediafax.ro

Premierul Mihai Tudose le furnizează material procurorilor DNA! Dezvăluirea INCENDIARĂ făcută, joi, în Parlament

Joi, în timpul dezbaterilor privitoare la moțiunea de cenzură, premierul României, Mihai Tudose, a făcut o dezvăluire incendiară, furnizându-le material de anchetă procurorilor Direcției Naționale Anticorupție.

Tudose susține că în timpul guvernării PNL manualele școlare costau 700 de milioane, în timp ce în prezent costă doar 40.

„În moţiunea dumneavoastră am citit ceva foarte grav, şi anume că educaţia ar fi în declin şi că elevii nu ar avea manuale (…) În lumea dumneavoastră nu erau manuale. Diferenţa anul acesta faţă de anul trecut: anul trecut s-au cheltuit pe manuale şi pe acele suplimente 700 de milioane de lei. Anul acesta, s-au asigurat toate manualele cu 40 de milioane de lei. Poate se interesează cineva cum a fost posibil așa ceva”, a afirmat Tudose, conform Știripesurse.ro.

„Aţi vorbit despre haos în Educaţie. (…) Acesta este primul an din mulţi ultimi ani când manualele şcolare au fost la timp, la începutul şcolii. Nu au mai învăţat după fiţuici ca pe vremea dumneavoastră”, a mai spus șeful Guvernului.

Vezi și Judecătorii au decis: Va MURI compania care a CREAT peste 85% din rețeaua de conducte de gaze din România!

Sumă IMPRESIONANTĂ! Fondul SPECIAL pe care Antena 3 i-l oferă lunar lui Mihai Gâdea – se ADAUGĂ la salariu

Un GIGANT american vrea să „SUPUNĂ” piața din România! Mută la FOC AUTOMAT

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare