sursa foto:  ziaruldevalcea.ro

Judecătorii au decis: Va MURI compania care a CREAT peste 85% din rețeaua de conducte de gaze din România!

Compania care a construit mai mult de 85% din rețeaua de conducte magistrale de transport gaze naturale din România, însumând peste 12.000 km, dispare de pe piață.

Marți, magistrații de la Tribunalul Brașov au aprobat deschiderea procedurii de faliment împotriva socităţii Condmag, după ce creditoarea Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov a formulat cererea, potrivit unui comunicat de presă remis Bursei de Valori din Bucureşti (BVB).

„La termenul de pronunţare din data de 21.11.2017, Tribunalul Braşov a admis cererea formulată de creditoarea Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov, având ca obiect deschiderea procedurii de faliment împotriva debitoarei Condmag. Hotărârea poate fi atacată cu apel în termen de şapte zile de la comunicare”, anunţă compania.

Hotărârea poate fi atacată cu apel în termen de şapte zile de la comunicare. Condmag Braşov se ocupă cu construcţia conductelor magistrale de gaze, produse petroliere, ţiţei, apă şi alte fluide şi a instalaţiilor tehnologice aferente acestora, scrie Bursa.

Vezi și Sumă IMPRESIONANTĂ! Fondul SPECIAL pe care Antena 3 i-l oferă lunar lui Mihai Gâdea – se ADAUGĂ la salariu

Un GIGANT american vrea să „SUPUNĂ” piața din România! Mută la FOC AUTOMAT

Cine dorește să preia PSD, luându-le fața lui Tudose și Dragnea și pe cine și-a luat strateg

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare