sursa foto:  Facebook

Prima reacție a lui Klaus Iohannis la acuzația de plagiat adusă premierului Nicolae Ciucă: ‘Președintele consideră corectă și necesară decizia premierului Nicolae Ciucă de a solicita analizarea tezei sale de doctorat’

Președintele Klaus Iohannis a oferit, marți, o primă reacție cu privire la acuzațiile de plagiat care i-au fost aduse premierului Nicolae Ciucă.

Într-un răspuns dat jurnaliștilor de la Europa Liberă, președintele Klaus Iohannis, prin Administrația Prezidențială, consideră corectă decizia premierului Nicolae Ciucă de a solicita analizarea tezei sale de doctorat, în urma acuzațiilor de plagiat publicate de PressOne.

Președintele Klaus Iohannis își menține poziția reiterată în nenumărate declarații publice privind combaterea fenomenului plagiatului și importanța integrității academice.

Președintele României consideră corectă și necesară decizia premierului Nicolae Ciucă de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp, orice demers menit să clarifice suspiciunile formulate în spațiul public fiind binevenit.

Până la o decizie finală a instituțiilor abilitate, Președintele Klaus Iohannis nu va mai face alte precizări pe acest subiect”, se arată în răspunsul Administrației Prezidențiale la solicitarea Europei Libere.

Vezi și Premierul Nicolae Ciucă, despre teza sa de doctorat: ‘S-a bazat predominant pe experiența personală acumulată în misiunile internaționale la care am participat nemijlocit’

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare