sursa foto:  financiarpress.ro

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, reținut de DNA, a fost exclus din PSD

Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş a votat, miercuri seara, excluderea din partid a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie.

 

Întrunit în şedinţă extraordinară, Biroul Permanent Judeţean al PSD Argeş a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al oraşului Mioveni. PSD condamnă ferm şi se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi. PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate şi va fi intransigent cu oricine le va încălca„, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă.

Ion Georgescu deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Argeş şi de preşedinte al PSD Mioveni.

Primarul oraşului Mioveni a fost dus miercuri seara la sediul Serviciului Teritorial Piteşti al DNA, pentru a fi audiat.

Ion Georgescu este cercetat într-un dosar de trafic de influenţă, au declarat surse judiciare, potrivit agerpres.ro.

Potrivit surselor, edilul ar fi fost prins în flagrant, în urma unui denunţ, în timp ce înapoia unei persoane, medic, suma de 10.000 de euro, bani primiţi anterior de la aceasta ca avans dintr-o sumă totală de 30.000 de euro ce ar fi fost pretinsă pentru a-i facilita angajarea pe un post de conducere la spitalul din Mioveni.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare