sursa foto:  financiarpress.ro

Video.Prima reacție a primarului din Mioveni, Ion Georgescu, după ce a fost reținut de DNA: ‘Nu am luat, am dat’

Ultima oră! Primarul din Mioveni, Ion Georgescu (PSD) a fost reținut, miercuri seara de DNA, sub acuzația de trafic de influență

 

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost adus la sediul DNA Pitești, pentru audieri, după ce a fost reținut pentru trafic de influență.

Ion Georgescu, a fost reținut de DNA, sub acuzația de trafic de influență, după ce ar fi cerut mită 30.000 de euro pentru o angajare într-un spital, pe un post de conducere. Pentru că nu a putut rezolva angajarea, primarul a vrut să dea înapoi cei 10.000 de euro primiți avans, moment în care a fost prins în flagrant, chiar în sediul Primăriei Mioveni, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Acesta a fost adus de procurori la sediul DNA Pitești. Întrebat de reporterul Antena 3 CNN pentru ce a fost reținut, edilul a declarat: „Nu am luat, am dat”, fără să precizeze, însă, la ce se referă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri seara, că primarul orașului Mioveni va fi exclus joi din partid, în urma acuzațiilor care i se aduc

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare