Primul caz de COVID-19 ar fi fost confirmat în București: Ion Cristoiu face declarația șoc!

Virusul, denumit de OMS COVID-19, ar fi ajuns și în capitala României, cel puțin asta s-a anunțat, pe surse, în emisiunea Denisei Rifa. Ion Cristoiu a spus cine este vinovat pentru faptul că nu s-au făcut demersuri pentru stoparea virusului.

Institutul Matei Balș ar fi confirmat pentru Realitatea Plus faptul că un pacient a fost identificat cu virsul COVID-19. Acest pacient ar fi venit în urmă cu 3 săptămâni din Italia, după cum spun medicii.

Întrebat cine ar fi declarat vinovat pentru faptul că nu a făcut demersuri pentru stoparea pătrunderii acestui virus în România, Ion Cristoiu a spus la Realitatea Plus, faptul că ‘primul acuzat de coronavirus va fi Iohannis’.

Reamintim că de curând cercetătorii Universității din Tianjin au spus că „Vaccinul administrat pe cale orală conţine saccharomyces cerevisiae, un tip de drojdie alimentară, şi o proteină din coronavirus în aşa fel încât să producă anticorpii care să lupte împotriva Covid-19”.

 

Vezi și:

Un doctor a răbufnit pe tema coronavirusului: Mă ofer voluntar să mă infectez. Astfel de virusuri nu prezintă pericol decât pentru categoriile cu risc maxim

Mega-veste! Se acordă noi tipuri de concedii

Nebunie în MAI! Marcel Vela amputează drepturile polițiștilor? ‘Conduce la conflicte ireconciliabile’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare