Probleme pentru 500.000 de oameni: gafa unui mare producător de mașini!

Un mare producător de mașini a rechemat proprietarii la service pentru a repara problemele legate de riscul de incendiu în urma coliziunilor. 

Ford Motor a rechemat în service 547.538 de camionete pickup Ford Super Duty din Statele Unite, Canada si Mexic, potrivit unui comunicat al producătorului.

Compania a explicat că rechemarea mașinilor este datorată riscului de incendiu în urma coliziunilor.

Printre autovehiculele cu probleme se numără și modele fabricate în perioada 2017-2019, la care există pericolul aprinderii covorului de pe podeau, în cazul unei coliziuni, potrivit Reuters.

Compania a mai explicat că sistemul curelelor de siguranță de la scaunele din față, acționat în cazul unei coliziuni, poate provoca scântei care să declanșeze un incendiu.

Compania Ford a mai precizat că i s-a adus la cunoștință un caz de incendiu provocat din acest motiv, în Statele Unite, dar nu au existat accidente sau răniți.

Mașinile care au fost rechemate au fost fabricate la uzinele Ford din Kentucky, între8 octombrie 2015 și 29 octombrie 2019.

Printre vehiculele vizate se numără 490.574 de mașini din Statele Unite și teritoriile federale, 56.112 din Canada și 852 din Mexic.

Vezi  și:

 SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Surpriză! O nouă categorie de români va scăpa de plata impozitului

Proiectul a fost adoptat- Părinții pot cere bani statului

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare