sursa foto:  INQUAM Photos/George Călin

Provocare pentru Florin Cîțu, după ce a spus că avem cele mai ieftine alimente din UE: ‘Să ne împărtășească numele și adresa magazinului de unde-și face dumnealui cumpărăturile’

Recent, premierul Florin Cîțu a afirmat că România are cele mai ieftine alimente din Uniunea Europeană.

În acest context, un primar PSD îl provoacă pe șeful Guvernului.

Vâlcean ca Florin Cîțu, Constantin Bănacu, primarul PSD al comunei Bărbătești, județul Vâlcea, îi solicită premierului să facă public numele magazinului de unde își ia „d-ale gurii”, informează Curierul de Vâlcea.

Îl rog și eu public pe domnul Cîțu, cea mai mare mândrie a noastră a vâlcenilor, să ne împărtășească numele și adresa magazinului de unde-și face dumnealui cumpărăturile, de unde se aprovizionează… cu d-ale gurii… Cred că suntem câteva milioane care am fi în stare să ne așezăm cu zilele-n șir la coadă să consumăm și noi ce consumă dumnealui de vede viața în România atât de roooooz! Din păcate, pentru prezentul și viitorul acestui popor și ale acestei țări, omul are realitatea lui paralelă, cu prețuri și salarii separate de ce se-ntâmplă… Uitați-vă numai la ce-a putut să declare despre țintele de vaccinare și ce s-a întâmplat în realitate. Faptul că nu-l mai trage nimeni la răspundere pentru această campanie sau pentru halul în care ne îndatorează, îmi dă multe semne de întrebare despre ceea ce ne așteaptă cu Cîțu la butoane…”, a afirmat edilul comunei Bărbătești.

Vezi și EXCLUSIV Vasile Dîncu, despre ieșirea dură a lui Liviu Dragnea: ‘Îi înțeleg reacția de frustrare. Pe de altă parte, a lăsat PSD-ul la un minim istoric’

Anunțul făcut de Cîțu:

EUROSTAT confirmă – în România sunt cele mai IEFTINE alimente din UE!
#FlorinCitu #GuvernulRomaniei #RomaniiTrebuieSaStie
P.S. Așa mai omorâm un fake news despre „explozia” prețurilor”.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Consumer price levels in the European Union, 2020 (EU=100) eurostat European Union Switzerland* (168.2) Food Cyprus (106.9) European Union (100) Romania (65.3)”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare