PSD îl atacă dur pe Florin Cîțu:Ministrul Apocalipsă Florin Cîțu face o gravă confuzie

Social-democrații l-au atacat, luni, pe „ministrul Apocalipsă” Florin Cîțu. 

„Ministrul Apocalipsă Florin Cîțu amenință că la audierile de azi (luni – n.r.) din Parlament va explica de ce PSD a amânat creșterea pensiilor pentru 1 septembrie. E greu de înțeles ce va explica, având în vedere că face o gravă confuzie! În guvernarea PSD, pensiile au fost mereu #majorate ÎN AVANS și cu #valori mai mari decât prevede legea”, au scris social-democrații, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Partidul condus interimar de Marcel Ciolacu îi transmite lui Florin Cîțu să facă distincția între termeni și anume că „în avans” înseamnă înainte de și nu „după”.

„Cum nu constituie o prioritate pentru ei, PNL a uitat că în 2017 au fost două majorări ale pensiilor. Una la termen – la 1 ianuarie, iar a doua la 1 iulie – când s-a făcut ÎN AVANS majorarea de la 1 ianuarie 2018. La fel, la 1 iulie 2018 s-a făcut ÎN AVANS majorarea prevăzută de la 1 ianuarie 2019, iar în 2019, la 1 septembrie, am făcut, tot ÎN AVANS, majorarea care ar fi trebuit să aibă loc la 1 ianuarie 2020! P.S. Oare, până la ora audierii, ministrul PNL al Finanțelor va pricepe că „în avans” înseamnă „înainte de” și nu „după”…”, a conchis sursa menționată.

Reacția vine după ce ministrul de Finanțe Florin Cîțu a anunțat că luni, la audierea în comisiilor parlamentare, care începe la ora 12.00, va dezvălui de ce PSD a amânat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât și în 2020, conform unui anunț postat pe Facebook.

Audierile miniștrilor în comisiile de specialitate ale Parlamentului, încep luni și se vor întinde pe parcursul a trei zile, respectiv până miercuri. Votul în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului urmează să fie dat pe 24 februarie, ora 16.00, potrivit calendarului stabilit de Legislativ

Vezi și:SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare