sursa foto:  brasovultau.ro

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

În ultima perioadă s-a tot vorbit un candidat comun al Dreptei la Primăria Capitalei, care ar trebui să-i fure fotoliul de primar Gabrielei Firea. Ei bine, conform surselor Bugetul.ro, s-ar plănui o mega-alianță a Stângii, la care s-ar adăuga partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că Partidul Social Democrat se pregătește de contraatac. În laboratoarele subterane ale social-democraților, s-ar coace o alianță PSD-Pro România-ALDE-PPU-PSL.

Vezi și EXCLUSIV Acțiune, motor! Marcel Vela filmează??!

Discutăm, în momentul de față, de 5 partide care au discutat despre o alianță: Pro România, PSD, ALDE, Umanist și partidul lui Ilan Laufer (n.r. – PSL)”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse din interior.

Gabriela Firea a dat deja SEMNALUL pentru o alianță cu Pro România

După Convenția Pro România, primarul Capitalei a dat noi declarații referitoare la o alianță cu partidul lui Victor Ponta, conform Știripesurse.ro.

„Orice voi întreprinde, va fi cu gândul la bucureșteni. Îmi doresc o colaborare cu PRO România, în beneficiul cetățenilor. Ne dorim să muncim împreună.

Miercuri vom avea o ședință CEx, în care ne vom spune cu toții părerea. Avem deja o hotărâre prin care putem încheia alianțe. Putem să vedem ceea ce ne leagă de PRO România, nu ceea ce ne desparte.

Pentru București, Victor Ponta a făcut numai lucruri bune. În politică, orgoliile nu-și au locul. Noi cu toții suntem din trunchiul PSD”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

PSD, ALDE, PPU și PSL, prezente la Convenția Pro România

La Convenția Pro România, desfășurată la București, duminică, 16 februarie, au fost prezenți reprezentanți și de la Partidul Social Democrat, de la Alianța Liberalilor și Democraților, de la Partidul Umanist, respectiv de la Platforma Social Liberală.

Dacă nu intră în alianță, ALDE riscă să dispară

Alegerile europarlamentare din anul 2019, când partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu nu a atins pragul de 5%, au reprezentant un semnal de alarmă pentru ALDE.

Astfel, la alegerile care urmează în 2020, în cazul în care nu intră într-o alianță, ALDE ar putea pierde categorit atât alegerile locale, cât și la alegerile anticipate.

Vezi și

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare