sursa foto:  bzv.ro

PSD reacționează după atacul lui Vosganian:’Își bate joc de români de vreo doi ani ‘

Vicepreședintele ALDE, senatorul Varujan Vosganian a povestit sâmbătă, pe Facebook, că a părăsit prima reuniune PSD la care a participat vreodată, după ce i-a „ascultat pe distinșii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toți românii de bună credință sunt la PSD etc”. Ulterior, într-un comentariu, Varujan Vosganian  a spus că: „PSD este un partid mare, dar nu atât de mare”.

„Românii de bună credință sunt români de bună credință pur și simplu, fără legătură cu partidele politice. Dar dacă tot sunteți ofuscat, domnule Vosganian, vă sfătuiesc să beți vreo doi litri de ceai de tei concentrat. Altminteri, nervos fiind, poate greșiți și îl sunați pe Meleșcanu al dvs. să-l întrebați de George Maior… Nu de alta, dar își bate joc de români de vreo doi ani marele dvs. ministru ALDE!

Beți ceaiul ăla de tei, domnule Vosganian. Să nu cumva să-l tulburați pe marele ministru Meleșcanu… Altfel, lupta cu statul paralel e o foarte mare prioritate la dvs. în partid, știu… Știm cu toții… Am asurzit auzindu-vă VORBIND despre asta…”, scrie Liviu Pleșoianu  pe Facebook.

 

Vezi și:

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

Vești pentru șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Se schimbă vârsta de pensionare pentru mii de români- Vezi dacă ești vizat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare