sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan vorbește despre șansele PNL: Mai avem nevoie de 15-17 voturi, care pot fi obținute până mâine la prânz, în așa fel încât guvernul Dăncilă să plece

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a vorbit, luni seara, la B1 TV, despre șansele ca, marți, moțiunea de cenzură, depusă de partidul său, să treacă.

„În acest moment sunt 214 voturi garantate, poate chiar 218, pentru că, în urmă cu jumătate de oră, am vorbit cu cineva important din PNL, care mi-a spus că a reușit să mai obțină alte 4 voturi, din zona puterii, să spunem așa.  Deci, teoretic, mai avem nevoie de 15-17 voturi, care pot fi obținute până mâine la prânz, în așa fel încât guvernul Dăncilă să plece”, a spus politicianul.

Pe de altă parte, dacă moțiunea de cenzură nu va trece, nu trebuie să i se impute nimic președintelui partidului, Ludovic, Orban.

„Ludovic Orban a făcut toate eforturile și le face. Negociază, a negociat cu cei de la UDMR, de la minorități, de la Pro România, cu cei de la USR Plus. Nu poți să vii și să-i reproșezi unui om care-ți garantează 94 de voturi, toate cele ale unui singur grup. Deci, toți deputații și senatorii noștri vor fi în sală mâine. Noi sperăm să-i convingem pe toți că e vital să schimbe guvernul”, a completat Rareș Bogdan.

 

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare