sursa foto:  mytex.ro

Rareș Bogdan, către USR-PLUS: ‘După ce premierul Cîțu a fost încărcat și cu forța președintelui de partid, nu avem nici un motiv să renunțăm la domnia sa’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a precizat că prima opțiune a liberalilor rămâne refacerea Coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR.

Așadar, îi așteaptă pe liderii USR-PLUS la negocieri.

Pe de altă parte, Rareș Bogdan le transmite acestora că acum, când premierul Florin Cîțu a fost încărcat și cu forța președintelui de partid, cu forța PNL, nu se va renunța la el.

Întindem o mână, fără să exagerăm, către colegii din USR-PLUS, dar n-o să venim acum zi de zi să le solicităm asta, pentru că înțelegem că sunt într-o retorică internă de campanie, vom discuta cu domniile lor după data de duminică, atunci când se încheie votul și la USR-PLUS, cu noul președinte ales, fie că e domnul Barna, fie că e domnul Cioloș, dar și cu întreaga echipă de acolo și prima noastră opțiune a rămas, rămâne și va rămâne indiscutabil refacerea coaliției cu USR-PLUS, pentru a continua ceea ce am început și din păcate s-a gripat puțin în ultima perioadă”, a afirmat, la RFI, Rareș Bogdan.

Vezi și Rareș Bogdan defilează! Victorie fără probleme în lupta pentru un nou mandat de prim-vicepreședinte!

Haideți să discutăm cu domniile lor după data de luni, adică exact peste o săptămână și sunt absolut convins că își vor nuanța puțin poziția sau cel puțin se vor așeza la masă, sunt convins că nu vor refuza să stăm la o masă, pentru a relua dialogul și pentru a găsi formula optimă pentru revenirea la guvernare. Noi mai ales acum după ce premierul Cîțu a fost ales președinte al PNL, vă dați seama, deci a fost încărcat și cu forța președintelui de partid, cu forța PNL, nu avem nici un motiv să renunțăm la domnia sa (…). La noi, situația este clară în ceea ce-l privește pe domnul Cîțu, nu dăm nici un pas înapoi. Cred că va trebui să discutăm extrem de serios pe un calendar de reforme, pe un calendar de proiecte”, a precizat europarlamentarul liberal.

Vezi și După Congresul PNL, polițiștii fac dezvăluiri din interior! Au reapărut planurile de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție: ‘Mai milițienesc ca niciodată’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare