sursa foto:  g4media.ro

Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a dezvăluit numele persoanei pe care liberalii ar dori-o ca Avocat al Poporului.

Deși în spațiul public s-a vehiculat numele fostului ministru al Justiției, Ana Birchall, Rareș Bogdan susține că nu a auzit ca numele său să fie luat în calcul.

Potrivit europarlamentarului liberal, Cristian Diaconescu ar fi o variantă de luat în calcul pentru funcția de Avocat al poporului.

Sincer? Nu știu, n-am auzit să se pronunțe numele doamnei Ana Birchall. Dacă ar fi să îmbrățișăm o variantă, e modelul Cristian Diaconescu, în niciun caz Ana Birchall”, a declarat, la Digi 24, Rareș Bogdan.

Liberalii au depus, luni, la Parlament, cererea de revocare a Renatei Weber de la conducerea instituţiei Avocatul Poporului, document semnat de liderul de grup al PNL de la Senat, Daniel Fenechiu, şi de liderul de grup de la Camera Deputaţilor, Florin Roman.

Vezi și

EXCLUSIV ‘Fantoma’ generalului de informații care a pus bazele Serviciului 112 ‘bântuie’ afacerile cu statul! Contracte pe bandă rulantă cu Poliția de Frontieră

Ieșire uluitoare a lui Andrei Caramitru: ‘Multora le urlă foamea în ei. Schimbă job-ul, ia-ți al doilea job. Lucrează un week-end pe lună’

Mai mulți bani pentru pensionari! În ce condiții se acordă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare