sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan iese din scenă: „Ultima emisiune”!

Într-o postare pe facebook, Rareș Bogdan a făcut următoarele dezvăluiri:

„Astazi de la 21.00 voi participa la Ultima Emisiune din 2019 Live. In acest an am realizat Emisiuni la RealitateaTv, „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” de duminica pana joi, 21.00 – 01.00 de la inceputul lui ianuarie pana pe data de 14 Martie. Incepand cu 15 martie am fost invitat in emisiuni Tv, de la RealitateaTv, Digi 24 si B1, la RomaniaTv si A3. sau zeci de Televiziuni Locale, Regionale sau Radiouri Locale si Regionale.

Am fost invitat la EuropaFm, Radio France International, EuropaLibera, Radio Romania Actualitati sau diverse platforme Tv OnLine, Evz, Adevarul, HotNews, PsNews, DcNews, Newsweek Romania. Am fost prezent in zeci de Conferinte de Presa, Live-uri pe Facebook si am raspuns solicitarilor de a intra Live, pe Telefon sau Skype, in zeci si sute de emisiuni de dezbatere sau jurnale de stiri. Dupa 01 Decembrie am decis sa ma concentrez pe misiunea pe care am primit-o din partea cetatenillor romani, alegatori PNL si nu numai, de a reprezenta Romania si de a apara interesele Romaniei in Europa, la Strasbourg si Bruxelles.

Am refuzat zeci de interviuri si aparitii in tara in ultimele 4 saptamani. Dupa 10 ianuarie voi fi prezent insa deopotriva in inima Europei Comune si la Bucuresti si in tara pentru a imi sustine din plin colegii in demersul guvernamental. Am promis insa o emisiune cu ceva timp in urma si ma voi tine de cuvant. Oamenii de la aceasta Televiziune s-au comportat cu mine surprinzator de corect atat in campania pentru europarlamentare, cat si in cea pentru prezidentialele castigate de catre Klaus Iohannis. Asta nu inseamna ca nu ii respect pe toti cei care isi fac cu pasiune si dedicatie pentru adevar meseria uluitoare de jurnalist.

Le multumesc tuturor, chiar si celor care m-au criticat sau atacat in acest an. Sa dea Bunul Dumnezeu ca anul 2020 sa fie unul mai bun si sa reusim sa fim mai buni decat in anul ce se incheie peste 3 zile.

Nu uitati sa iubiti Romania in fiecare zi!”.

 

Vezi și

Ordonanță de Urgență cu dedicație pentru SRI: Școala de spioni, la secret! Guvernul Orban a bătut palma cu Eduard Hellvig

Apel urgent către Guvernul Orban: Va intra în vigoare la 31 decembrie 2019 și va provoca un blocaj total în întreg sectorul

Polițiștii n-au scăpat! Proiect demarat în procedură de urgență împotriva lor

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare