sursa foto:  cotidianul.ro

Reacția lui Marcel Ciolacu despre funcția ocupată de Ion Iliescu în PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu reprezintă o prioritate pentru el fostul lider al partidului Ion Iliescu şi nu știe dacă aceasta este sau nu președinte de onoare al social-democraților.

Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, dacă Ion Iliescu mai este sau nu preşedinte de onoare al PSD.

“Din câte ştiu, nu. Nu ştiu, nu e o prioritate a mea domnul Iliescu, dacă este preşedinte de onoare, unde e Statutul”, a răspuns Ciolacu.

Întrebat dacă la viitorul congres al PSD Ion Iliescu îşi va păstra aceasta calitate sau nu, Ciolacu a răspuns: “Nu ştiu dacă această calitate trebuie să i-o confere fiecare congres, necongres, nu înţeleg fondul problemei dumneavoastră, ce anume doriţi. (…) Ion Iliescu a reprezentat un simbol pentru România şi pentru democraţie. A reprezentat pentru că s-a retras din viaţa publică domnul Iliescu”, conform news.ro

Vezi și:

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Mega-veste! Salariile se majorează începând cu 1 septembrie pentru anumiți angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare