sursa foto:  hotnews.ro

Reacție după noile dezvăluiri ale lui Ghiță! „Este adevărat!”

În al șaptelea episod al înregistrărilor făcute publice de către Sebastian Ghiță, fostul deputat a vorbit despre vacanțele petrecute împreună cu șeful operativ al Serviciului Român de Informații (SRI), Florian Coldea.

Ghiță a rememorat un episod din 2009, la care ar fi fost martor jurnalistul Dan Andronic. La acea dată, fostul parlamentar și Coldea se întorceau dintr-o vacanță petrecută împreună și s-au intersectat cu Andronic.

Dan Andronic a confirmat spusele lui Ghiță, pentru Evenimentul Zilei.

„În privința afirmațiilor lui Sebastian Ghiță, vreau să fac următoarea precizare: confirm faptul că, undeva, după alegerile din 2009, m-am întâlnit cu prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, pe aeroportul din Istanbul, la check-in. Eu fusesem câteva zile cu soția și niște prieteni la Istanbul. El nu știu de unde venea. Nu pot da mai multe detalii în privința altor persoane, pentru că la acel moment nu-l cunoșteam pe Sebastian Ghiță”, a declarat în primă instanță Dan Andronic.

Acesta a revenit un pic mai târziu cu o rectificare: „Căutând prin mailuri, am găsit biletele de avion și vă pot spune că este vorba de o cursă TAROM, din februarie 2010. Nu vreau să dau mai multe detalii pentru că înțeleg implicațiile unei asemenea declarații, cu atât mai mult cu cât vorbim de o anchetă a Parchetului General sau de una internă a SRI”.

Vezi și Noi dovezi prezentate de Sebastian Ghiță! Soția sa și cea a lui Florian Coldea în prim-plan!

S-a făcut lumină! Cine duce casetele cu înregistrările lui Ghiță la România TV

Atac fără precedent la Traian Băsescu: „Câți oameni a putut să distrugă forma asta de viață!”

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.