sursa foto:  digi24.ro

Revine Petre Daea la Ministerul Agriculturii? Anunț de ultim moment al liderului PSD, Marcel Ciolacu

Petre Daea ar putea reveni la Ministerul Agriculturii după ce postul a rămas vacant în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că partidul are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii, afirmând că Petre Daea se află printre propunerile făcute de colegi, scrie news.ro

 

 

 

Ciolacu a declarat, luni, că Adrian Chesnoiu a avut abordarea corectă, demisionând din funcţie după anunţul potrivit căruia este cercetat de către DNA.

“Îl felicit pentru acest gest şi această abordare corectă. Cu toţii suntem vremelnici în anumite funcţii şi trecători pe acest pământ. Normal că Adrian era un foarte bun specialist, recunoscut de către toată lumea, atât la Bruxelles, cât şi de către fermieri, agricultori. Este un moment delicat pentru Adrian, dar cu abordarea pe care a avut-o şi sper că lucrurile să grăbească, să nu treneze acest dosar mai mult decât trebuie în anumite zone, să fie trimis cât mai repede în judecată, îşi va dovedi nevinovăţia”, a afirmat Ciolacu.

 

Întrebat dacă va vota pentru ridicarea imunităţii lui Adrian Chesnoiu, liderul PSD a răspuns: “Categoric. E o decizie luată, mai ales că Adrian Chesnoiu ne-a rugat să facem acest lucru indiferent de poziţia Comisiei juridice”.
El a mai fost întrebat dacă nominalizarea pentru funcţia de ministru al Agriculturii va aparţine tot organizaţiei PSD Olt?
“Nu ştim, e o analiză pe care o să o avem. Cu certitudine va aparţine Partidului Social Democrat. Avem vreo cinci sau şase variante. Am avut discuţii telefonice şi ieri la sediu, şi alaltăieri la sediu cu colegii mei, din cele cinci, şase variante o să venim cât mai repede cu o propunere”, a transmis Ciolacu.
Întrebat dacă Petre Daea ar putea reveni la Ministerul Agriculturii, liderul PSD a afirmat: “Este unul dintre numele propuse de către anumiţi colegi. Vom vedea”, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare