sursa foto:  agerpres.ro

Românii ar putea beneficia de încă două zile libere! Marcel Ciolacu: Nu cred că este cu nimic ieșit din comun

Președintele PSD Marcel Ciolacu a susținut miercuri, referitor la propunerea legislativă privind stabilirea zilelor libere, de Sfântul Ion şi Bobotează, că foarte mulţi români participă atât la Bobotează şi foarte mulţi români sărbătoresc Sfântul Ion, iar cei mai mulţi sfinţi sunt de Sfântul Ion, și că nu este nimic neobişnuit.

 

 

 

”Eu sunt creştin ca şi dumneavoastră, sunt două sărbători mari, Boboteaza şi Sfântul Ion şi nu cred că este cu nimic ieşit din comun ca aceste două zile să fie zile libere”, a spus preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a mai arătat că ”foarte mulţi români participă atât la Bobotează şi foarte mulţi români sărbătoresc Sfântul Ion, iar cei mai mulţi sfinţi sunt de Sfântul Ion”.

PSD a depus la Senat un proiect de lege, iniţiat de preşedintele partidului, Marcel Ciolacu şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, în care propune ca zilele de 6 (Sărbătoarea Botezului Domnului) şi 7 ianuarie (Soborul Sfântului Proroc loan Botezătorul) să fie declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare