sursa foto:  paginademedia.ro

Rușii au dezvăluit identitatea Carla’s Dreams

Carla’s Dreams este una dintre cele mai în vogă formații din România din ultimii ani. Cei patru membri își ascund identitatea pe motiv că își doresc o viață normală și nu vor să fie recunoscuți, însă mulți specialiști consideră acest lucru o strategie de branding cu rezultate foarte bune. Se pare că acum membrii trupei vor trebui să se reorienteze în materie de marketing.

Potrivit Digi24,  tabloidul rus lifenews susține că a dezvăluit identitatea componenților din trupa Carla’s Dreams. Articolul vine la scurt timp după ce solistul formației l-a contrazis pe un prezentator de la un post de televiziune de la Moscova.

El i-a răspuns jurnalistului că au melodii  în limba română, nu în limba moldovenească. Jurnaliștii de la lifenews au publicat o înregistrare în care susțin că bărbatul din imagini este solistul trupei Carla’s Dreams.

Acesta ar fi Andrei Țăruș, fostul membru al trupei In Quadro, așa cum s-a vehiculat anterior și în presa de la Chișinău. Însă, la acea vreme, acesta a negat informația. În articolul din tabloidul rusesc apar și fotografii cu ceilalți membri.

Săptămâna trecută, Carla’s Dreams s-a aflat într-un turneu în Rusia și a participat la mai multe emisiuni TV și la radio.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare