sursa foto:  luju.ro

S-a aflat! Cu cât și-a închiriat vila Monica Macovei

Conform declaraţiei de avere, Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca, pentru că locuieşte mai mult la Bruxelles.

Europarlamentarul Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca. Macovei a construit casa, care are o suprafaţă de 202 metri pătraţi, în 2008, pe un teren de 630 de metri pătraţi. Pentru că şi petrece majoritatea timpului la Bruxelles, la Parlamentul European, Macovei şi-a închiriat vila, pentru 17.138 de lei (aproximativ 3.700 de euro), fără să specifice perioada în care imobilul a avut chiriaş.

Conform declaraţiei de avere, Macovei mai deţine două apartamente în Bucureşti, o casă de vacanţă şi patru terenuri în comuna constănţeană Limanu, precum şi un teren agricol de peste două hectare în Giurgiu. Fostul ministru al Justiţiei are aproximativ 110.000 de euro în diverse conturi.

Pentru că stă la Bruxelles, Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca. La rubrica veniturilor, Macovei a completat salariul anual de la Parlamentul European, de 79.957 de euro (6.663 euro pe lună), dar şi indemnizaţii pentru cazare, mâncare şi alte cheltuieli, în valoare de 53.545 de euro, potrivit Kanal D.

Citește și:

După eliberarea Elenei Udrea, iubitul său anunță încă o mare lovitură! Reușită de senzație

Oreste lansează marea ‘rachetă’! Lovitură în plin pentru #Rezist – Ultima mișcare făcută de Jandarmerie

Mișcare de forță pe scena politică! Cine va concura la președinție alături de Klaus Iohannis (surse)

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare