sursa foto:  Adevarul

S-a aflat! Cui ii va rămâne averea Tamarei Buciuceanu-Botez

Mare atenție! S-a aflat cui o să îi râmână averea marii actrițe Tamara Buciuceanu Botez care a murit marți la vârsta de 90 de ani la Spitalul Elias din Capitală.

Tamara nu a lăsat în urmă niciun copil și cum soțul ei a decedat înainte, cel mai probabil averea va reveni unei rude apropiate. Așadar, banii pe care i-a agonisit ar putea ajunge la actorul Mihai Constantin, cel care a jucat rolul lui „Ionică” în seria de filme „Liceenii”.

„Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină. Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi”, a povestit Tamara Buciuceanu-Botez într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Astfel, cel ma iprobabil averea revine lui „Ionică” din Liceenii, actorul Mihai Constantin. Acesta este fiul Iuliei Buciuceanu, sora Tamarei, una dintre cele mai mari cântărețe de operă din România. Iulia Buciuceanu a fost căsătorită cu marele actor George Constantin, informează fanatik.ro

Vezi și

Vești bune- Mii de români vor primi bani din partea statului- Cine sunt norocoșii

EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Tăriceanu: Ar putea fi ‘devorat’ de DNA! Undă verde din partea liberalilor

Vești importante pentru toți șoferii- Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare