S-a aflat! Motivul pentru care fostul șef DNA Timișoara s-a sinucis

Apar primele informații pe surse în cazul fostului șef al DNA Timișoara care a murit în această dimineață după ce s-a aruncat de la etajul 6 al instituției în care lucra sau ar fi căzut.

Deocamdată, anchetatorii nu au comunicat o pistă oficială. Conform unor informații pe surse obținute de România TV, se pare că soția procurorului suferea de o boală incurabilă.

Fostul șef al DNA Timișoara a avut parte de o moarte violență vineri dimineață. S-a prăbușit de la etajul 6 al sediului Direcției Naținale Anticorupție din centrul orașului, transmite opiniatimisoarei.ro.

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit în această dimineață la serviciu, a mers în biroul său, iar la scurtă vreme trupul neînsuflețit i-a fost găsit pe aleea din dreptul clădirii Schelei de Petrol care adăpostește și sediul DNA Timișoara.

A fost declanșată o anchetă care va stabili dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident. Tamas Schiffbeck a condus mai mulți ani Direcția Națională Anticorupție Timișoara. Avea 49 de ani, era căsătorit și avea 2 copii.

Citește și:

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

Trădare pentru Traian Băsescu! S-a întâmplat în emisiunea lui Rareș Bogdan

Vești bune! De la 15 martie se va majora salariul mediu brut

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare